Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در آستانه بازگشایی مدارس با توجه به تاخت و تاز ویروس منحوس کرونا بازار لوازم‌التحریرفروشان نیز از رمق افتاده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   ارومیه  ، ویروس منحوس کرونا علاوه بر ایجاد هزینه‌های انسانی در کشور؛ ضربه مهلکی بر پیکره کسبه و بازاریان نیز وارد کرده است که در این میان به نظر می‌رسد که  لوازم‌التحریر فروشان نیز بیشتر از دیگر اصناف متضرر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شیوع ویروس کرونا، جنب و جوش والدین و دانش‌آموزان در بازار لوازم‌التحریر فروشان از نخستین روز شهریور آغاز می‌شد و  تا اواخر مهر ماه ادامه داشت اما متاسفانه از زمانی که این ویروس سایه شوم خود را بر روی آموزش و پرورش گسترانده است بازار لوازم التحریر و نوشت افزار در آستانه ورشکستگی قرار گرفته و بیشتر آنها در حال جمع‌آوری و تعطیل مغازه خود هستند.

گزارش‌های میدانی خبرنگار تسنیم حاکی از آن است که واحدهای صنفی لوازم‌التحریر از شرایط کسب‌ و کار خود در فصل بازگشایی مدارس راضی نیستند و رونق و شلوغی این بازار کاملاً از رمق افتاده است.

تعطیلی فروشگاه‌های لوازم‌التحریر به دلیل کاهش درآمد

حسین دهباشی یکی از لوازم‌التحریر فروشان است که به گفته خودش این شغل را از ابا و اجداد خود به ارث برده است، وی در خصوص کسادی بازار این صنف بیان کرد: طی دو سال گذشته که فعالیت مدارس به صورت مجازی بوده، تاثیر مستقیمی را در بازار این صنف گذاشته به طوری که فروش نوشت‌افزار تا 80 درصد کاهش داشته است.

وی افزود: هرچند همین موضوع باعث شد قیمت لوازم التحریر به دلیل واردات نیز افزایش پیدا کند و در این میان هم فروشندگان چاره‌ای جز افزایش چند درصدی نداشتند و همین موضوع نیز دلیل دیگری بر کسادی بازار بود.

دهباشی عنوان کرد: بیشتر لوازم‌التحریر  فروشان به دلیل کاهش درآمد، مغازه خود را تعطیل کرده‌اند چرا که به دلیل فروش کم لوازم التحریر، درآمد حاصل از آن پاسخگوی چک‌ها، هزینه‌ها، بیمه و قبوض برق و آب نبود.

هیچ حمایتی از سوی کارفرما و دولت نشده‌ام

علی مرادی یکی از کارگران فروشگاه لوازم‌‌التحریر فروشان بود که با گلایه از وضعیت به وجود آمده، گفت: یک سال پس از شیوع این ویروس از کار بیکار شدم و تاکنون نیز هیچ حمایتی از سوی دولت و یا کارفرما نشده‌ام‌.

10 درصد فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند

رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار در ارومیه با اشاره به اینکه متاسفانه پس از شیوع پاندمی کرونا، بیشتر فعالان این صنف تعطیل یا نیمه تعطیل شده‌اند، بیان کرد: متاسفانه ویروس کرونا بر فعالیت و بازار تمامی صنوف به خصوص صنف لوازم‌التحریر فروشان با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تاثیر گذاشته است.

حسین سلیمی عنوان کرد: متاسفانه بر اساس تصمیمات وزارت کشور، فروش کتاب‌‌های درسی از طریق ثبت‌نام در سایت‌ها انجام شد که این خود در تخته شدن کار لوازم‌التحریر فروشان تاثیر زیادی داشت.

وی افزود: همچنین پس از شیوع این ویروس 10 درصد لوازم‌التحریر فروشان به دلیل کسادی بازار، کار خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کرده‌اند.

سلیمی با بیان اینکه در این مدت دولت هیچ‌گونه حمایتی از این صنوف نکرده است گفت: برای حمایت از فروشندگانی که در این حوزه فعالیت دارند تنها وام 18 درصد در نظر گرفته شده است که به دلیل سود بالا درصد کمی از افراد درخواست وام کرده‌اند.

مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| کسادی بازار نوشت‌افزار با مدارس مجازی/ بازار لوازم‌التحریر اصفهان در کما به سر می‌برد+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| بازار ‌لوازم‌التحریر آذربایجان شرقی زیر سایه رکود و گرانی/راهکار کتاب‌فروشان برای رونق بازار+ فیلم مِهر بی‌مهر برای لوازم‌التحریرفروشان| آشفته بازار نوشت‌افزار سیستان و بلوچستان در روزهای مصیب‌زده کرونایی/ فروشنده‌ها از قیمت‌ها گله دارند+ فیلم

وی با بیان اینکه فروشان نوشت‌افزار امسال کاهش 80 درصدی داشته است، افزود: علاوه بر آن قیمت بیشتر اجناس افزایش 50 درصدی داشته که این موضوع هم در صورت نبود کرونا توان مردم را به قطع یقین کاهش می‌داد.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لوازم التحریر فروشان لوازم التحریرفروشان بازار لوازم التحریر کسادی بازار نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

شاخص کل بورس روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در نهایت با کاهش ۲۰۶۴۷ واحدی بر روی کانال ۲ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۹۸ واحد آرام گرفت. گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ را بخوانید. به گزارش نبض بورس، بورس امروز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ : خبر‌های مهم برای بورس امروز: ۱- شفاف سازی در ثفارس و افزایش سرمایه: افزایش سرمایه از محل سود انباشته در جلسه هیئت مدیره مطرح و پس از بحث و بررسی به تصویب هیئت مدیره محترم رسید و مقرر شد مراحل انجام کار طبق روال قانونی صورت پذیرد.
۲- بر اساس اصلاحیه مصوبه هیات وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز_ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد
۳- صکوک مرابحه جدید در بورس تهران درج شد: بر اساس اطلاعیه شرکت بورس تهران، اوراق صکوک مرابحه شرکت ایران دارو (سهامی عام) به مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد ریال، با نرخ سود سالانه اوراق ۲۳ درصد، بابت تأمین بخشی از سرمایه در گردش به منظور خرید مواد اولیه مورد نیاز، با نماد "صدیران ۷۲" در فهرست نرخ‌های بازار اوراق بدهی بورس تهران درج شد.
۴- توقف بخشی از تولید در «خراسان»: شرکت پتروشیمی خراسان بیان داشت واحد کریستال ملامین از ساعت ۵:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳.۰۲.۱۷ به دلیل لزوم انجام تعمیرات از مدار تولید خارج گردید.
۵- حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رییس‌جمهور: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.
۶- احضار ۴۰ متهم معاملات مشکوک بورس به دستگاه قضا
۷- صادرات نخستین محموله تخم مرغ به روسیه در هفته آینده: رییس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ از صادرات نخستین محموله تخم مرغ به روسیه در هفته آینده خبر داد و گفت: امسال صادرات ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن تخم مرغ هدف گذاری شده است.
۸- امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد 
۹- افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی حفاری از محل سود انباشته، مورد تائید حسابرس قرار گرفت. ۱۰- تالار خودرو بورس کالا سه‌شنبه هفته جاری (۱۸ اردیبهشت) میزبان عرضه ۵۰ دستگاه کامیونت فورس متعلق به شرکت بهمن دیزل شامل ۲۰ دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین بدون خواب ۶ تن بدون کاربری و ۳۰ دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین خوابدار ۶ تن بدون کاربری است. صف‌های خرید و فروش در پیش گشایش تعداد نماد‌های در صف خرید: 24 نماد | ارزش صف‌های خرید:  245.7 میلیارد تومان تعداد نماد‌های در صف فروش: 36 نماد | ارزش صف‌های فروش:  346.1 میلیارد تومان گزارش بازار: شاخص کل امروز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ 

شاخص کل: 2 میلیون و 231 هزار و 499 واحد | کاهش 7648 واحدی | معادل منفی 0.34 درصد

شاخص کل قیمت وزنی-ارزشی: 463 هزار و 40 واحد | کاهش 1587 واحدی | معادل منفی 0.34 درصد

شاخص کل هم وزن: 741 هزار و 344 واحد | کاهش 2760 واحدی | معادل منفی 0.37 درصد

شاخص قیمت هم وزن: 414 هزار و 795 واحد | کاهش 1544 واحدی | معادل منفی 0.37 درصد 

شاخص آزاد شناور: 2 میلیون و 870 هزار و 467 واحد | کاهش 10683 واحدی | معادل منفی 0.37 درصد

شاخص بازار اول: یک میلیون و 723 هزار و 464 واحد | کاهش 5165 واحدی | معادل منفی 0.30 درصد

شاخص بازار دوم: 4 میلیون و 223 هزار و 80 واحد | کاهش 16640 واحدی | معادل منفی 0.39 درصد

شاخص سهامداران خرد امروز ۱۸ اردیبهشت  ۱۴۰۳ 

(شاخص ارزش دارایی سهامداران با دارایی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان)

شاخص سهامداران خرد:  133 هزار و  363 واحد | کاهش 405 واحدی | معادل منفی 0.3 درصد

ارزش و حجم معاملات

تعداد معاملات: 300 هزار و 97 نوبت معاملاتی

ارزش معاملات: 38 هزار و 340 میلیارد ریال

حجم معاملات: 6 میلیارد و 425 میلیون برگه اوراق بهادار

ارزش دلاری بورس

ارزش دلاری بازار: 154 میلیارد دلار

نماد‌های تاثیرگذار

۷ نماد تاثیرگذار بر شاخص کل بورس: فارس ، شبندر ، شتران ، وغدیر ، وبملت ، ومعادن ، ثفارس

صف‌های خرید و فروش

تعداد نماد‌های در صف خرید: 52 نماد | ارزش صف‌های خرید: 995 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف خرید: ثزاگرس ، فاهواز ، تپکو

تعداد نماد‌های در صف فروش: 51 نماد | ارزش صف‌های فروش: 2362 میلیارد تومان
سنگین‌ترین صفوف فروش: ثفارس ، خفولا ، وثنو

سرانه خرید و فروش بازار

سرانه خرید: 22.1 میلیون تومان

سرانه فروش: 24.4 میلیون تومان

برترین عرضه و تقاضا

۳ نماد با برترین تقاضا در بورس:  ثزاگرس ، فاهواز ، وایرا

۳ نماد با برترین عرضه در بورس:  ثفارس ، خفولا ، وثنو

بیشترین و کمترین قیمت

۳ نماد با بیشترین افزایش قیمت در بورس: دامین ، وتوسم ، لابسا

۳ نماد با بیشترین کاهش قیمت در بورس: ثفارس ، کماسه ، واعتبار

ورود و خروج پول حقیقی:

میزان خروج پول حقیقی: 147 میلیارد تومان

۳ نماد با بیشترین ورود پول حقیقی: توسن ، دامین ، خبنیان

۳ نماد با بیشترین خروج پول حقیقی: خساپا ، خودرو ، نوری

نقشه بازار امروز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳     

گزارش بازار هر روز راس ساعت ۱۳:۳۰ در نبض بورس منتشر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • آخرین وضعیت بازار مسکن تهران در فروردین ۱۴۰۳+ اینفوگرافیک
  • طلای جهانی ثابت شد
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟